• Nowy
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

System bezpieczeństwa żywności

40,00 zł
Brutto
Ilość

 

szyfrowane połączenie SSL

 

tania wysyłka

 

możliwość zwrotu

SPIS TREŚCI

Publikacja powstała z myślą o przybliżeniu czytelnikowi zagadnień związanych z jakością i bezpieczeństwem żywności. To właśnie od jakości żywności w dużej mierze zależy nasze zdrowie, a także życie. Dziś, w dobie wzrostu świadomości na temat zagrożeń związanych z występowaniem zanieczyszczeń w środowisku i ich wpływu na żywność, a w konsekwencji i na zdrowie człowieka, wokół żywności narosło wiele mitów. Warto więc pogłębić swoją wiedzę o tym, jak zabezpiecza się żywność przed zanieczyszczeniami, jak unikać zagrożeń i na co zwracać uwagę podczas zakupu produktów spożywczych.

Z publikacji czytelnik dowie się także, w jaki sposób służby państwowe dbają o bezpieczeństwo żywności oraz jak należy się obchodzić z żywnością w domach, aby nie przyczyniać się do pogarszania jej jakości.

S/572
30 Przedmioty

Opis

Autor
Katarzyna Góralczyk
Rok wydania
2020
Język publikacji
Polski
ISBN
978-83-8090-818-5
Liczba stron
270
Format
B5
Oprawa
miękka

Specyficzne kody